In seara aceasta, in Gala „Bravo, ai stil!”, orgoliile ies la suprafata! Denisa: “Marisa este o gluma astazi!” Show-ul incepe la ora 22.00, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 iul 2017, 09:44

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cele patru concurente ramase in concurs lupta mai aprig decat oricand pentru premiul cel mare.

Cum conceptul Galei de astazi este “Aripi de inger”, cele patru semifinaliste “Bravo, ai stil!”, incarcate de emotii, au depus toate eforturile pentru a cuceri atat juriul cat si publicul telespectator.

Fetele nu s-au sfiit in a-si oferi “amabilitati” legate de outfit-urile alese, dar nici juratii nu s-au lasat mai prejos. La defilarea Denisei, juratul Maurice, vazand aceasta depune un efort vizibil in a-si purta “aripile” alese, acestea cantarind in jur de sapte kg, a sfatuit-o sa si renunte la ele pe durata jurizarii.

“Denisa, cred ca ar fi mai bine sa iti dai jos aripile! Este evident ca sunt foarte grele! Ai nevoie de ajutor?”, i-a spus Maurice Denisei. Cum mezina concursului a solicitat suport in scoaterea aripilor, Marisa a fost cea care s-a oferit sa o ajute.

“De cand astepta Marisa sa iti smulga aripile, Denisa!”, a fost reactia imediata a juratei Raluca Badulescu.

Chiar daca a fost ajutata de Marisa, Denisa nu isi iarta rivala nici pe ultima suta de metri a concursului si “taxeaza” dur outfit-ul ales de aceasta pentru Gala. “Marisa este o gluma astazi! (…) Ah … de-asta mi-ai luat aripile, ca tu nu aveai si in culise nu erau … Te-am prins!”, i-a spus Denisa.

Lupta pentru castigarea marelui premiu si al titlului de “cea mai stilata femeie din Romania” atinge cote maxime in aceasta Gala si, cum in acest moment nu exista nicio protejata, imunitatea va fi oferita concurentei cu cele mai mari note din

partea juratilor.

Locul I in clasamentul juratilor nu va mai fi protejat automat. Juratii nu vor mai premia ocupanta locului I, ci, dimpotriva, vor desemna veriga cea mai slaba. Cu alte cuvinte, concurenta care va primi cele mai mici note din partea juratilor va fi propunerea juriului pentru eliminare.

Ce tinute au ales concurentele pentru aceasta Gala, cum au reactionat juratii in fata outfit-urilor alese de tinere si, cine va fi cea care va parasi concursul in aceasta seara, puteti afla urmarind o editie spectaculoasa a Galei  “Bravo, ai stil!”, de la ora 22:00, la

Kanal D!

 

Taguri: