"Nu imi place cromatica acestei tinute. Nu imi place ce incaltari ai ales. E o nuanta dificil de asortat-mixat, nu imi place cum vine combinata cu acele culori de pe culori si s-a facut un talmes-balmes!" Maurice Munteanu, nemultumit de styling-ul Andreei

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 17:32

Andreea nu a facut un styling prea inspirat si acest lucru a fost taxat de Maurice Munteanu care i-a si explicat de altfel concurentei unde a gresit.

Andreea nu l-a determinat pe Maurice Munteanu sa ii dea steluta din cauza alegerilor vestimentare si a accesoriilor folosite in styling:"Nu imi place deloc cromatica acestei tinuta, imi place rochia, dar atat. Asta este un 70 pur pe care eu, personal,l-as fi dus, ma refer la modelul rochie, intr-un boho, dar reinterpretat. Nu imi place deloc ce incaltari ai ales. As fi pus niste saboti cu platforma, cu toc gros inalt.

In orice caz sa ma duca cu gandul la anii '70. E o nuanta dificil de purtat sau de mixat asa. Nu imi place cum vine cu verdele acelor curele. Tu ai un colier eminamente din anii '80 si nu se potrivesc cu acele creole..."

 

Taguri: