IMAGINI IN PREMIERA de pe platourile de filmare al noului sezon "Bravo, ai stil!" Ce a spus noul membru al juriului, Catalin Botezatu despre rolul lui in show! Concurentele trebuie sa se astepte la ce e mai rau?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 ian 2018, 11:14

Catalin Botezatu este noul membru al juriului "Bravo, ai stil!", iar rolul lui in emisiune le va pune pe fete in dificultate.

Atat Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu cat si Ilinca Vandici l-au primit cu bratele deschise pe Catalin Botezatu:"Se imbraca divin, are o personalitate extraordinara. Va fi pentru fete o provocare foarte mare."

Iulia Albu:"Este un om care stie sa faca imagine, sa faca spectacol si este un mare plus pentru acest proiect."

Maurice Munteanu:"Este un personaj pe care il cunosc de foarte multa vreme!"

Catalin Botezatu a subliniat ca va fi un jurat exigent si nu va trece cu vederea scaparilor fetelor pentru ca dincolo de stil vrea sa vada atitudine, iar atitudinea este mai importanta uneori decat hainele frumoase:"Vreau foarte multe fete cu stil, cu atitudine. Stiu cu ce se mananca acest lucru, am facut multe emisiuni de fashion. Stiu ce inseamna a imbraca, a face colectii...Voi spune lucrurilor pe nume indiferent daca asta se numeste lipsa de diplomatie."

 

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!