Ilinca Vandici, prima fotografie cu bebelusul acasa! Incredibil, cat de bine arata vedeta Kanal D, la nici doua saptamani de cand a nascut

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 aug 2017, 16:33

Frumoasa prezentatoare a super show-ului de fashion "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, Ilinca Vandici, a adus pe lume in urma cu aproape doua saptamani o mandrete de baietel, pe nume Zian-Ioan, rodul iubirii dintre ea si sotul ei, afaceristul Andrei Neacsu.

Si cum deja si-a intrat in rolul full-time de mamica, Ilinca isi petrece mai tot timpul, acasa, in compania puiului ei drag, Zian. "Il hranesc la piept si ma minunez in fiecare secunda de minunea pe care Dumnezeu ne-a adus-o in viata!", ne-a marturisit emotionata Ilinca.


Si cum exclusivitatile se intampla doar la WOWbiz.ro, va prezentam, azi, prima fotografie cu Ilinca si Zian de acasa, din vila in care vedeta tv isi traieste frumoasa poveste de viata alaturi de Andrei.


Vedeta a slabit neasteptat de mult dupa nastere, intr-un timp record si, privind fotografia, putem spune chiar ca a reusit sa revina la silueta de viespe de dinainte de sarcina. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!