Ilinca Vandici, o mamica cu stil! Atunci cand bebelusul ei este in grija bunicilor, vedeta da fuga la salon!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 aug 2017, 10:32

In vreme ce multe mamici nu ar pleca nicio secunda de langa bebelusul lor, Ilinca Vandci se dovedeste a fi exceptia de la regula. La doar trei saptamani de cand a nascut, vedeta isi gaseste timp sa isi pastreze statutul de femeie stilata.

"Facem 3 tratamenete in unul, patru in unul pentru ca doar atat mai am timp in ultima perioada", a marturisit Ilinca pentru Stirile Kanal D.

"Ma bucur ca reusesc sa imbin un vopsit, cu manichiura, pedichiura, cu un vopsit de sprancene, altfel nu am cum. Bravo, am stil sau n-am? Avand in vedere ca incepem in curand filmarile "Bravo ai stil", nu puteam sa mai stau acasa, in pijamale, cu un mot in varful capului si cam atat.

Prima oara cand am iesit din casa, dupa vreo doua saptamani de stat doar cu bebelusul, a fost debusolant pentru mine, nici nu mai stiam sa conduc", a adaugat ea.


Prezentatoarea "Bravo ai stil" se poate lauda si cu o silueta demna de invidiat: "Recunosc ca mi-am pus o pereche de jeansi cu talie inalta si acest corset. Se mai vede putin burtica, e normal, au trecut doar trei saptamani"

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!