Ilinca Vandici are mari emotii pentru botezul fiului ei: “O sa plang rau la slujba!” – Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” va imbraca si rochia de mireasa in acest weekend

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2017, 12:26

Ilinca Vandici numara zilele pana cand isi va crestina baietelul si cand va imbraca rochia de mireasa. Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” are emotii de nedescris pentru in acest weekend cand va avea loc cununia cu Andrei si botezul fiul lor, Zian.

Mai sunt doar cateva zile pana la marele eveniment, iar Ilinca Vandici a intrat in prize. Vedeta Kanal D incearca sa-si stapaneasca emotiile si sa puna la punct toate detaliile ca totul sa iasa ca la carte. (Vezi AICI ce meniu vor avea invitatii Ilincai si ai lui Andrei la petrecere)

Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” a recunoscut ca are mari emotii pentru ziua de 15 octombrie, mai ales ca stie ca micutul ei va fi botezat, scaldat in cristelnita.



Reporterii WOWbiz.ro au surprins-o pe Ilinca pe platourile de filmare la “Bravo, ai stil!”, intr-o pauza, si au reusit sa stea de vorba cu ea.

“Am foarte mari emotii, am si foarte multe lucruri de pus la punct, extrem de multe detalii care tin doar de mine si de a ma hotara daca vreau intr-un fel sau altul. Se mai schimba lucrurile pe ultima suta de metri, dar in toata nebunia asta, da, am foarte mari emotii cand ma gandesc la ceea ce urmeaza sa se intample, pe langa cununia mea cu Andrei, crestinarea bebelusului.
Asta intotdeauna ma face sa lacrimez pentru ca e, zic eu, cel mai important lucru care exista in viata mea la ora actuala. Tot ce e legat de Zian imi umple sufletul de bucurie si ochii de lacrimi de fericire. Cu siguranta voi plange  rau. Si acum plang cand ma gandesc la momentul respectiv, plang si cand vorbesc despre bebe si despre bucuria pe care mi-o aduce in suflet. E si normal ca se va intampla asa.
Orice mama cred ca a trecut prin experienta asta si a avut lacrimi in ochi de fericire. Cu atat mai mult cu cat din pacate nici nu-l voi putea lua in barte pe bebe daca plange sau sa-l linistesc. Stiu ca si pentru el este un moment extrem de important. Vezi video pe wowbiz.ro!

 

Taguri: