Ilinca Vandici a facut anuntul! Ce se va intampla in marea semifinala "Bravo, ai stil! All Stars" de sambata, si concurentele au fost luate prin surprindere

Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 iun 2018, 16:33

Ilinca Vandici a facut un anunt extrem de important in debutul acestei editii "Bravo, ai stil! All Stars".

In marea semifinala de sambata, de la ora 22:00, la Kanal D, concurentele vor avea mana libera, astfel ca fiecare dintre ele isi va putea alege conceptul pe care il va prezenta in Gala eliminatorie.

"Astazi in mod normal ar fi trebuit sa anuntam conceptul insa nu o vom face. Ati primit o noua provocare, ati primit mana libera, astfel incat fiecare va veti alege conceptul cu care veti defila si va veti prezenta in semifinala "Bravo, ai stil! All Stars".

"Evident ca ne veti surprinde pentru ca, din punctul meu de vedere, este un ajutor imens cel care vi s-a oferit. Puteti fiecare sa va puneti in valoare atu-urile si stilul vestimentar exact asa cum considerati de cuviinta.

"Nu mai sunteti ingradite de absolut niciun concept, voi sunteti cele care alegeti", a spus Ilinca Vandici.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!