Ilinca Vandici a dezvaluit care este anuntul-soc despre Raluca Badulescu! Juratul "Bravo, ai stil!" nu si-a mai putut stapani lacrimile

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2017, 17:50

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Ilinca Vandici gaseste un moment in care face un anunt pentru cei din platou, dar si pentru cei din fata micilor ecrane.

Sigura pe sine, prezentatoarea face o serie de declaratii care pune pe jar concurentele, dar si juratii, suspansul amplificand tensiunea deznodamantului.

“Stiti ca in emisiunea noastra, intotdeauna ne confruntam cu situatii noi, de tot felul, unele previzibile, unele deloc. Acesta este momentul in care ne confruntam cu cea mai mare enigma a acestui sezon Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici.

Mai mult decat atat, Ilinca Vandici vine cu dovezi video care indica aceasta persoana, iar aceasta tresare in momentul in care cea vizata isi aude numele rostit…

“Toate discutiile, toate directiile duc catre o singura persoana prezenta in platoul Bravo, ai stil! Imi pare extrem de rau pentru ca am descoperit cine este cu adevarat aceasta persoana”, a continuat vedeta.

Se pare ca cea vinovata este insasi REGINA REGEASCA, RALUCA BADULESCU careia i s-a pregatit osurpriza de proportii avand in vedere ca este ziua ei de nastere!


 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!