Ilinca si Anca au ajuns la eliminare pentru a doua oara. CINE a parasit competitia "Bravo, ai stil!" Concurenta care a fost eliminata, a rasuflat usurata: "A fost o experienta scurta, dar foarte frumoasa!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2017, 10:09

Pentru a doua oare, Anca si Ilinca au ajuns in fata juratilor si a publicul in etapa eliminarii, iar cea care a plecat a fost Ilinca.

Deloc suparata din cauza faptului ca a fost eliminata, Ilinca a dezvaluit ca experienta "Bravo, ai stil!" a fost una scurta pentru ea, insa foarte intensa si nu regreta ca s-a incheiat.

Intr-adevar, Ilinca a avut cel mai mic punctaj si nici macar juratii nu o mai doreau in competitie avand in vedere ca styling-urile pe care le facea nu corespundeau sub nicio forma cerintelor concursului sau lipseau cu desavarsire.

Ilinca a promis ca isi va perfectiona stilul si a parasit competitia, nu inainte de a-si imbratisa colega, pe Anca care a scapat si de aceasta data ca prin urechile acului.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!