"Ai o iedera pe o musama! Esti castigatoarea sezonului trei? Ai pantofii vopsiti"/"Nu inteleg boul de la gat si cu ouale de prepelita de la sandale, ce facem?" Iuliana, cu ochii in lacrimi la sfarsitul jurizarii

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 01 apr 2018, 10:26

"Nu imi vine sa cred, pe bune, Raluca..." a fost replica Iulianei cand a vazut nota juratului.

"Ma dezamagesti pentru ca esti o castigatoare...Nu vreau sa te lasi pe oureche pentru ca sunt in memoria publicului mai recenta, e o strategie buna, insa asta nu inseamna ca ai avut stil", a spus Botezatu cand i-a oferit nota Iulianei.

"Ai fi putut face mai mult in zona capului cu acele pene, insa ai distrus tot din cauza pantofilor, de aceea nota mea va fi doi desi putea fi cinci", a declarat si Iulia Albu.

"Daca nu ar fi vopsite, ar fi fost de la un magazin de adulti acele incaltari. Crezi ca ne dai peste cap daca pui niste iedera pe tine?" a mai adaugat Botezatu.

"Acea iedera nu arata deloc bine, fusta nu arata bine deloc, jacheta arata a ceva spiridusistic...a declarat si Maurice Munteanu.

 

 

Taguri:

Episodul 39 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 18 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

O fostă concurentă de la „Casa iubirii” s-a dat de gol în fața fanilor! „Este însărcinată sau mi se pare mie?”. Fotografia care i-a făcut pe toți să creadă că este însărcinată

O fostă concurentă din emisiunea „Casa iubirii” a făcut anumiți fani să creadă că este însărcinată din cauza unei fotografii!