Haina a facut-o “knockout” pe Anca de la “Bravo, ai stil!” Ce-i reproseaza Iulia Albu aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 nov 2017, 10:00

Juratii sunt atenti pana la cel mai mic detaliu atunci cand vine vorba despre tinutele vestimentare ale concurentelor de la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzata astazi, la ora 16:30, la Kanal D.

Iulia Albu si Maurice Munteanu sunt primii care iau cuvantul in ceea ce priveste outfitul Ancai; cei doi jurati nu sunt deloc multumiti de alegerile vestimentare ale fetei si nici de accesorizarea tinutei. Acestia ii reproseaza fetei ca haina de blana aleasa nu o pune in valoare deloc.

 

“Este mult prea mare si lunga la maneca pentru tine!”, este detaliul pe care il reproseaza juratul Ancai.

 

“Nimic din ceea ce porti astazi, incepand de la blana, bijuterii, pantofii si terminand cu rochia si ochelarii, nu-mi transmite ceva! (…) Desi vorbim despre o tinuta accesorizata, aceasta este seaca!”, adauga Maurice.

Ce au avut de spus ceilalti jurati si daca a reusit Anca sa ia steaua din partea acestora veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: