Gala dezamagitoare pentru juratii "All Stars!" Doua din castigatoarele "Bravo, ai stil!", sub nivelul asteptarilor! Cine s-a clasat, totusi, pe primul loc?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 mai 2018, 08:26

Asa cum a inceput, cu o “dezamagire” pentru jurati, asa se si incheie Gala din aceasta seara, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Doua foste castigatoare “Bravo, ai stil!”, Iuliana si Marisa, sunt concurentele care au deschis si incheiat Gala “Fata de pe coperta”, tinerele obtinand note mult sub asteptari.

La finalul Galei, clasamentul din partea juratilor, dar si cu aportul Brigadei sexy, o plaseaza pe Beatrice pe primul loc, cu 20 de puncte. Aceasta va ocupa fotoliul imunitatii, devenind protejata pe intregul parcurs al saptamanii viitoare si in Gala urmatoare.

Catalin Botezatu a apreciat efortul concurentei si a laudat contributia acesteia in Gala.

“Imi place ca ai introdus in momentul tau personaje din lumea fashion-ului si ai facut ceva mai complicat decat celelalte concurente. Am vazut ca ai facut si niste <poze> destul de sofisticate pentru o fata care nu este obisnuita cu shooting-ul, iar in ceea ce priveste outfit-ul, poate ca este usor incarcat in zona capului, dar pentru o sedinta foto este permis aproape orice”, a spus Catalin Botezatu despre momentul lui Beatrice.

Cea mai iubita concurenta este, si in aceast saptamana, Silvia, cu 29,6% voturi primite din partea telespectatorilor.

 

Taguri: