Gala de neuitat! Ce s-a intamplat intre concurente si mai ales cine este preferata publicului dar si cea a juratilor?

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mar 2018, 10:42

Tensiune mare intre concurente in aceasta seara la Gala “Anii ’70-‘80” care s-a dovedit a fi o competitie stransa intre tinere, chiar daca aceasta gala nu a fost eliminatorie.

Daca unele dintre competitoare au impresionat juriul si au primit calificative maxime pentru evolutia artistica si vestimentara, altele s-au aflat la limita si abia au reusit sa treaca testul competitiei.

Fie ca au avut tinute bune, momente artistice inspirate sau doar prezenta scenica, concurentele au oferit o seara de neuitat, din care nu au lipsit si micile conflicte dintre fete.

In urma voturilor juriului, concurenta care s-a clasat pe primul loc si care a dobandit imunitate pe parcursul intregii saptamani viitoare si in Gala este Marisa, cu 20 puncte, urmata de Silvia, 18 puncte, iar

pe ultimul loc, la egalitate, cu 16 puncte fiecare, se afla Larisa, Iuliana si Beatrice.

Preferata publicului, saptamana este Silvia, care ocupa primul loc, cu 23,6% din voturi, urmata de Iuliana, cu 22,3%, iar pe ultimul loc se afla Marisa, cu 20,6%.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la 16:30, si sambata, Gala saptamanii, de la 23:15.

 

Taguri: