EXCLUSIV: Ce spune Adela dupa ce a provocat eliminarea Denisei din competitia "Bravo, ai stil!" Uite cum justifica decizia de a o nominaliza si ce mesaj i-a transmis la finalul Galei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 iul 2017, 09:57

Adela a fost inger si demon in semifinala "Bravo, ai stil" de ieri seara.

Adela a fost inger si demon in semifinala "Bravo, ai stil" de ieri seara. Tinuta ei a fost cea mai apreciata si a primit cele mai mari note din parte juratilor. Pe de alta parte, tot Adela a fost cea care a nominalizat-o pe Denisa pentru eliminare, fapt care a dus la un deznodamant neasteptat.

La scurt timp dupa terminarea Galei, Adela a transmis un mesaj in care si-a explicat decizia:

"Dragii mei am avut in aceasta seara o gala cu o tema superba, iar eu m-am simtit ca pe un podium international.

Am facut tot posibilul sa stralucesc si sa va fac mandri de mine.

"Va marturisesc ca eu am crezut ca Andreea Banica ne va lua prin surprindere anuntand ca nu se vor face eliminari si ca vom ajunge toate patru in finala.... Momentul nominalizarilor nu a fost deloc unul usor... e dificil sa compari si sa faci o nominalizare intr-un stadiu al competitiei in care au ramas cele mai bune.


"Am incercat sa gandesc impartial, sa las deoparte micile conflicte sau neintelegeri petrecute de-a lungul competitiei si am convingerea ca am fost obiectiva in alegerea mea. In urma acestei gale am constientizat ca ne aflam intr-o competitie la finalul careia va fi aleasa o singura castigatoare si ca oricare dintre noi putea fi propusa spre eliminare. Voturile voastre sunt cele mai importante pentru ca ele decid continuitatea noastra in concurs si castigatoarea!

"@potecaru_denisa: As vrea să te felicit pentru că ai crezut in tine ...ai demonstrat ca, desi ai o varsta frageda, ai putut
sa fii o concurenta redutabila. Esti o tanara cu potential si sunt convinsa ca iti vei gasi calea cea mai potrivita pentru tine.

"Dragii mei, urmeaza o saptamana decisiva, ultima suta de metri cum se spune si apoi marea finala. Impreuna formam cea mai buna echipa, echipa castigatoare. Mai e foarte putin. Votam fara oprire 4 prin SMS la 1206. Va iubesc pe toti ai mei #teamAdela".

 

 

A post shared by Adela Tecuceanu (@adelatecuceanu) on

 

 

Taguri: