Evolutie si diversitate stilistica, doua cerinte care le pun in dificultate pe unele concurente “Bravo, ai stil! All Stars”: Raluca Badulescu: “Nu este o tinuta gresita, nu este nimic nelalocul lui, doar ca nu este o tinuta demna de "All Stars”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 apr 2018, 11:20

O noua lectie de stil incepe astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, iar concurentele continua sa lupte tot mai inversunat pentru a demonstra juratilor ca merita sa primeasca calificativele cele mai bune.

Astazi, juratii continua demersul “pornit” asupra concurentelor, anume faptul ca nu vor mai tolera ca acestea sa vina in tinute “nedemne” de “Bravo, ai stil! All Stars”.

Prima concurenta care intra in colimatorul membrilor juriului este Marisa care, desi are o tinuta corect construita/stilizata, este sub nivelul competitiei, conform spuselor juratilor. Raluca Badulescu critica tinuta lipsita de stralucire si originalitate a Marisei.
“Ieri ai scos-o cum ai mai scos-o la capat, dar astazi … (…) Nu este o tinuta gresita, nu este nimic nelalocul lui, doar ca nu este o tinuta demna de <All Stars>.

Pur si simplu. Se apropie sfarsitul competitiei … (…) Este basic ceea ce ai facut tu. (…) Mi se pare ca este o tinuta civilizata, punct. Atat,nimic mai mult!”, spune Raluca.Desi Marisa critica jurizarea Ralucai Badulescu, nici ceilalti membri ai juriului nu se lasa “impresionati” de argumentele concurentei in alegerea tinutei si cer in continuare competitoarelor evolutie si diversifitate stilistica.“Nu este ok ca voi sa continuati in acest <stil> vestimentar, in acest concurs …

"Nu este ok sa te prezinti de la editie la editie cu niste tinute atat de simple”, a adaugat Catalin Botezatu.Si alte concurente vor fi supuse observatiilor critice ale membrilor juriului, dar vor fi si altele care vor culege roadele eforturilor stilistice facute pentru conursul din care fac parte.

Nu ratati o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, astazi, de la ora 16:30

 

Taguri: