"Eu nu pot sa trec peste cercei, seamana cu niste talismane ale viselor NEGRE!"/"Mie mi se pare un look reusit..." Juratii, impartiti in ce priveste tinuta invitatei Ana-Maria!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 iul 2017, 17:53

Ana-Maria nu a vrut sa divulge ce s-a intamplat intre ea, Andreea si Adela, preferand sa pastreze secretul intre ele desi este vizibila raceala dintre ele.

Ana-Maria a venit cu un decolteu ametitor, iar tinuta a fost all jeans, lucru care nu i-a displacut lui Maurice Munteanu, ba chiar i-a apreciat intentia stilistica spre deosebire de Iulia Albu care a gasit cateva elemente gresite in compozitia stilistica:"Daca ai fi scos cerceii, ar fi mers un cordon din denim. Dar nu pot sa trec peste cercei, seamana cu niste talismane ale viselor negre..."

"Nu ma deranjeaza nici cureaua si nici cerceii.

Eu chiar ii vad integrati in aceasta tinuta. Dar saleuri ai mai facut? Nu ne-ar fi deranjat..." i-a spus Maurice Munteanu fostei concurente.

 

Taguri:

O fostă concurentă de la „Casa iubirii” s-a dat de gol în fața fanilor! „Este însărcinată sau mi se pare mie?”. Fotografia care i-a făcut pe toți să creadă că este însărcinată

O fostă concurentă din emisiunea „Casa iubirii” a făcut anumiți fani să creadă că este însărcinată din cauza unei fotografii!