"Esti un tezaur psihotic! Tinuta e splendida"/"Niciodata nu stim la ce sa asteptam din partea ta!" Silvia, show total in Gala

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 apr 2018, 08:31

Printre multele momente frumoase oferite de competitoarele show-ului si la o reprezentatie de teatru inedit, spectacol oferit de concurenta Silvia.

Emotia, tinuta, umorul si … prieteni imaginari vor face furori in platoul emisiunii odata cu intrarea in scena a concurentei Silvia.

“Sincera sa fiu nu ma asteptam la mai putin din partea ta, dar ceea ce ma bucura cel mai mult este ca niciodata nu stim (juriul- n.r.) la ce sa ne asteptam din partea ta! Asta este talentul tau! Tinuta este exceptionala! Iti multumim pentru show, Silvia!”, a spus Raluca Badulescu.

Nu doar Raluca Badulescu a fost impresionata de prestatia artistica si vestimentara a Silviei, ci si ceilalti jurati, Catalin Botezatu subliniind faptul ca pot fi prezentate momente unice in Gala, cu doar cateva elemente.

“Silvia … Un moment facut dintr-o lumanare, oua de Pasti si trei scaune goale! Asta inseamna sa ai inventivitate, creativitate si stil!”, a spus Catalin Botezatu.

 

Taguri: