Este Denisa ofticata din cauza ca nu a castigat ea excursia la Paris oferita de Catalin Botezatu? Concurenta a fost sincera: "Ce sa raspund la asa ceva..? Hai ca incerc"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2018, 12:29

In Gala din urma cu doua saptamani Catalin Botezatu le-a pregatit o adevarata surpriza concurentelor.

El oferea atunci celei care obtine cel mai mare punctaj un premiu de senzatie: o excursie la Paris Fashion Week, alaturi de el si de staff-ul lui.

Castigatoarea a fost Iuliana. Deoarece au umblat multe zvonuri potrivit carora Denisa ar fi fost foarte afectata de faptul ca nu a fost ea cea care a luat premiul, aceasta a tinut sa lamureasca lucrurile pe contul ei de Instagram.

Iata ce mesaj le-a transmis fanilor:

"Destul de complicat sa gasesc zi de zi o topica decenta fara sa implicam niste aprecieri si relatari condimentate. M-a intrebat cineva zilele astea daca sunt suparata/ofticata ca nu merg EU la Paris.

"Ce sa raspund la asa ceva..? Hai ca incerc. Oameni buni, fetelor, Parisul este la 3 ore distanta. Cam cat de la Bucuresti la Slatina.

Aproape oricine are interesul sa-l exploreze o poate face cu costuri destul de rezonabile. Un weekend costa exact cat unul la Poiana Brasov sau Mamaia.

"Daca iti faci si o agenda interesanta poti "atinge" destule obiective si ramai cu ceva informatie. Morala: Parisul este atat de accesibil ca nu trebuie sa-ti cheltui "totul" pentru a fi acolo!", a spus Denisa.

 

Taguri: