Emotii, ganduri frumoase, nostalgie astazi, in ultima editie “Bravo, ai stil! All Stars”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iun 2018, 09:39

O singura zi ne mai desparte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, iar emotiile si tensiunile sunt cuvintele de ordine astazi, in ultima editie, din seria defilarilor saptamanale.

La final de sezon, emotiile si nostalgia ii coplesesc pe juratii emisiunii, Catalin Botezatu fiind primul dintre colegii sai care ne impartaseste ce a insemnat pentru el acest show.

“A fost cel mai frumos format (de emisiune – n.r.) ever (din engl. – dintotdeauna)! Il iubesc si va multumesc!”, spune emotionat Catalin Botezatu. 

Finalistele isi doresc sa prezinte cele mai bune tinute, pentru ca astazi este ultima zi in care mai pot lua stele din partea juratilor.

In acest sens, Ilinca le reaminteste concurentelor ca cea care totalizeaza numarul cel mai mare de stelute va fi protejata in prima etapa eliminatorie din Marea Finala. 

Tinuta pe care o prezinta Marisa astazi este pe gustul colegelor de competitie, insa Silvia, ii transmite un mesaj colegei sale.

“Imi placi Marisa, astazi, insa nu este vorba despre tinuta! Astazi este vorba despre noi, despre emotia pe care o emanam! Eu iti doresc sa cresti frumos, si sa iti dai seama ca, atunci cand cineva este brutal de sincer, nu inseamna ca este rau, ci doar

iti impartaseste o parere sincera, de altfel!”, spune Silvia. 

In fata juratilor, Marisa a avut parte de laude, Maurice subliniind anumite aspecte stilistice bine intuite de concurenta.

“Imi place cum iti sta asa! Uite, sa porti intr-o acest costum cu o pereche de ciocate, o sa fii <divinisima>”, spune Maurice.  

Nu ratati astazi, de la ora 16:30, ultima editie “Bravo, ai stil! All Stars”, si Marea Finala, editia speciala a show-ului, care va se va difuza sambata, in direct, de la ora 22:00, la Kanal D.

 

Taguri: