Emiliana spune tot Adevarul despre participarea ei la "All Stars", printre lacrimi:"Am avut o depresie crunta, mi-am pierdut stima de sine..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 feb 2018, 17:11

De obicei optimista si surazatoare, Emiliana de la "Bravo, ai stil! All Stars" nu s-a mai putut abtine astazi cand, ajunsa in fata membrilor juriului a izbucnit in lacrimi.

Cu un look diferit fata de tinutele avute pana acum, Emiliana, finalista in sezonul 3 al show-ului "Bravo, ai stil!", este “luata la rost” de jurata Raluca Badulescu, aceasta invocand faptul ca tanara poate demonstra mai mult, din punct de vedere stilistic, fata de ceea ce a promovat pana in prezent, in aceasta competitie.

“Cand te intorci tu, Emiliana pe care o stiam noi si o indragim, cea care "ne rasucea pe degete?”, a intrebat-o Raluca, moment in care concurenta a izbucnit in lacrimi, incercand sa explice ceea ce simte.


Emiliana, de la "Bravo, ai stil!" a izbucnit in plans

“Am crezut ca voi castiga (sezonul 3 – n.r.), imi placea la nebunie ceea ce faceam, imi placea sa fiu aici … ador show-ul acesta! Voiam sa continui! Am fost foarte dezamagita cand nu am castigat (sezonul 3 – n.r.) si sunt in continuare … pentru ca eu cunosc, oarecum, adevarata valoare a amandurora (este vorba de ea si Iuliana – n.r.)
(…) Nu ma mai regasesc si nu imi place sa fiu in starea asta, pentru ca nu sunt eu. (…) Mi-a ruginit charisma si mi s-a sufocat vibe-ul”, a spus Emiliana.

Concurenta nu s-a oprit aici cu destainuirile care ii macina sufletul iar juratii i-au transmis  un mesaj concurentei, dupa ce i-au ascultat pasul.

 

Taguri: