Emiliana si Iuliana au dat chix cu outfitul in seara de Gala “Bravo, ai stil!”? Ce au comentat juratii aflati sambata, de la 22.00, la Kanal D

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 sep 2017, 10:39

Credeau ca sunt pe drumul cel bun, dar in aceasta seara, Emiliana si Iuliana, cele doua fete care concureaza impreuna ca o echipa la “Bravo, ai stil!” pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, au dat gres cu vestimentatia propusa serii de Gala, in care tematica este destul de ofertanta, “Deschidere de club”.

Daca Maurice Munteanu este dezamagit de faptul ca cele doua fete nu stiu in ce stil vestimentar sa incadreze tinuta, Raluca Badulescu este de parere ca outfitul Emilianei si Iulianei se poate confunda usor cu decorul  unui club de noapte.

 

“Pentru a merge la club, mi se pare cam putin ceea ce ati facut! Daca este mai intuneric, va confundati cu peretii”, spune

juratul dezamagit.

 

Nici Iulia Albu nu este fericita cu alegerile vestimentare pe care le-au facut cele doua fete, astfel ca unul dintre comentariile ei starneste hohote de ras in platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”

 

“Aratati de parca v-ati duce la pescuit de stiuca”, adauga acid Iulia Albu. La “judecata” fetelor se adauga si verdictul celor trei invitati speciali: Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge.

 

Ce nota au reusit sa obtina cele doua fete din partea juratilor si care este parerea celor trei barbati, veti putea afla urmarind Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D.

 

 

Taguri: