Emiliana le-a aratat in premiera fanilor cum arata camera ei de acasa de la Constanta! Concurentei ii este foarte dor de familie si de catelusul ei pe care l-a si adus in platoul "Bravo, ai stil!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 dec 2017, 11:55

Emiliana duce dorul zilelor linistite in care nu avea atata bataie de cap, insa dupa cum spune tot ea, toata aceasta experienta a transformat-o.

Pentru a-si mai potoli dorul de familie, de casa si de cainele ei, Rubi, Emiliana mai merge la Constanta cand ii permite timpul pentru cateva zile si se incarca cu energie si pentru a se pregati de Marea Finala "Bravo, ai stil!".

Concurenta a lasat sa se vada un coltisor din intimitatea dormitorului ei in care salta cu bucurie cand o vede cainele ei, insa ce s-a putut observa este culoarea vesela care inconjura spatiul ei refectand personalitatea vivace si pozitiva a Emilianei.

" Competitia "Bravo ai stil" vine la pachet cu realizari pe plan personal, dar toate au un pret. Imi este dor de Constanta, de familia mea draga, de Rubi, catelusul meu, de prietenii mei, de timpul meu liber, de timpul alocat mie. Imi este greu, dar lucrurile marete cer sacrificii. Am sa lupt si am sa dau TOTUL pentru acest concurs. Voi puteti sa fiti langa mine.

Doar cu ajutorul VOSTRU putem sa reusim."

 

Taguri: