Emiliana, epuizata dupa sezonul trei "Bravo, ai stil!" recunoaste ca are nevoie de psiholog! Cum vrea concurenta sa se motiveze pentru cea mai dura competitie de pana acum?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 ian 2018, 11:35

Emiliana a vorbit sincer despre cum vede ea acest sezon "Bravo, ai stil! All Stars" si mai ales despre cum va face fata, stiind ca ea nu a avut parte de o pauza prea mare.

Ce asteptari ai de la tine in acest sezon "Bravo, ai stil!"?

Emiliana :"In primul rand, imi doresc sa fiu mereu cu zambetul pe buze. Acest show a cucerit inimile tuturor romanilor, inclusiv pe a mea si imi propun sa ma bucur de fiecare moment petrecut aici. Vreau sa invat, vreau sa evoluez si vreau sa iau tot ce este mai bun din aceasta competitie.

Imi doresc sa fiu la inaltime si sa arat ca pot.

Cum te-ai pregatit? Ti-ai facut un plan, o strategie in tot acest timp?

Emiliana :“Go with the flow” Nu am avut niciodata o strategie, probabil din aceasta cauza nici nu am câştigat in sezonul 3. Nu imi place sa joc murdar si nu vreau sa am un plan gandit de acasa, chiar daca asta imi poate asigura castigul.

Sper ca am sa fiu apreciata pentru spontaneitate.  In alta ordine de idei, m-am pregatit pentru acest sezon, am inceput sa citesc istoria modei, sa ma uit la filme de referinţă si sa imi pregatesc tinute inspirationale. 

Care este atuul tau in aceasta competitie?

Emiliana :"Atuul meu este sustinerea din partea celor de acasa. Pentru ei am revenit, pentru oamenii care au crezut, cred si vor crede in mine.

Visam sa am succes dar nu imi închipuiam vreodata ca am sa fiu oprită pe strada si felicitata de cei care urmaresc emisiunea.. .este un sentiment extraordinar care ma motivează si care ma face sa vreau sa fiu si mai buna si mai buna si mai buna! Cea mai buna! Visele devin realitate doar la “Bravo ai stil”! Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca mi-a croit acest drum demenţial.
Am sa dau tot ce este mai bun ca sa ii fac mândri pe părinţii mei, pe sustinatorii mei si pe oamenii care au incredere in mine.

Cum te vezi in raport cu rivalele tale? De cine iti este cel mai teama?

Emiliana :"Acest sezon se numeste “All stars” ceea ce inseamna ca fiecare concurenta este foarte puternica .Cred ca pe parcursul sezonului 3 mi-am dezvoltat simtul estetic cu care am avut norocul sa ma nasc si acum, datorita faptului ca m-am mai documentat, am mai multa incredere

in mine. Desi o sa imi fie greu pentru ca am sa lupt cu Marisa, spre exemplu, care studiază la UNARTE sau cu Silvia, care  are foarte multe cunostinte in domeniu, imi place sa concurez cu cei mai buni!"

Ti-ai pregatit o parte dintre tinute deja?

Emiliana :"Din pacate o foarte mare parte din garderoba mea a fost epuizata in sezonul 3 care doar ce s-a terminat.

Acesta este un dezavantaj, dar nu un capat de lume. Am cateva tinute pregătite, dar nu foarte multe. Ma voi descurca pe parcurs. Imi doresc sa ploua cu bani... sau macar cu pantofi...genţi si accesorii. Da, banii sunt o problema, dar Dumnezeu ajuta oamenii buni si imi va da si de aceasta data o soluţie. 

Emiliana, tu abia ai terminat sezonul trei "Bravo, ai stil!". Mai ai energie sa le faci fata celor mai bune fete care au participat pana acum in celelalte sezoane?

Emiliana :"Sincera sa fiu sunt sleită de energie, dar am o rezolvare! Am sa beau un un double espresso fara lapte, am sa merg la biserica, la psiholog, la Spa si am sa revin in forta. Sunt motivata de sustinatorii mei care imi dau de fiecare data putere. Am sa imi rezerv cateva zile sa le citesc toate mesajele, imi voi umple bateriile si asa voi reuşi!"

Pe ce mizezi in acest sezon, pentru ca juratii asteapta originalitate maxima din partea voastra?

Emiliana :"La capitolul originalitate am stat mereu bine si din acest punct de vedere nu imi este teama. Mizez pe atitudine, carisma si bun gust."

 

Taguri: