Emiliana, demascata de Razvan Ciobanu in fata intregii tari! S-a laudat ca si-a cusut singura costuml, dar juratul a vazut cu ochii lui adevarul: "Cosea un baiat in spate, la acest costum, pana cu pana. Am trecut pe langa el de nu stiu cate ori! Nu ma mai

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 dec 2017, 23:15

Emiliana a incercat sa intre in rolul unui Cupidon sexy cu un costum improvizat dintr-un body comercial, sabii pentru copii si vopsea argintie de masina, insa minciuna a tras-o in jos in fata juratilor.

Raluca Badulescu s-a aratat incantata de costumul Emilianei iar concurenta a inceput sa se laude cu modul in care l-a improvizat insa Razvan Ciobanu i-a taiat repede avantul.

 

"Vreau sa te intreb daca, mai devreme, cosea cineva la acest costum si anume un baiat Vladimir?", a intrebat-o, increzator Razvan Ciobanu.

 

"Mai Emiliana, nu ma mai minti, ma! Mi-ai spus 'Eu mi-am facut aripile, eu am stat pana si azi dimineata si am cusut acest body din dantela', cand eu vad un baiat aici pe culoar care tot statea saracul si buchisea la body-utul ala de dantela, la aripioarele ei vopsite cu spray-ul de masina argintiu... De ce ma minti, ma?", a spus Razvan la interviul acordat in culise.

 

Iata replica Emilianei:

 

 

Taguri: