Emiliana, declin vestimentar la “Bravo, ai stil! All Stars” - “Te-ai intors matale cam prin 2001 – 2003”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2018, 12:27

Astazi, de la 16:30, in show-ul “Bravo, ai stil! All Stars”, Emiliana propune juratilor o tinuta fresh, cu un nou look inedit, care surprinde pe toata lumea.

Nu de aceasta parere este si Maurice Munteanu, care se declara dezamagit de alegerile ei vestimentare, care sunt, dupa parerea lui, invechite.

“De la maniera de a dansa pana la cea de a te imbraca, te-ai intors matale cam prin 2001 – 2003. Nu-mi plac dresurile, pantalonii si incaltarile deloc. Bluza pe care o porti pe sub acel tricou simpatic, de altfel, cu acele maneci romantice, cu un elastic, cu un volan, nu imi place deloc.

Ce sa iti dau? O nota pentru un tricouas?”, spune  juratul.

 Juratul nu se opreste aici si isi insira nemultumirile vizavi de prestatia Emilianei, nu doar despre veleitatile ei vestimentare. Maurice este stupefiat de dansul fetei, cel care ii sustine intreaga poveste, si face o analogie care starneste hohote de ras in platoul emisiunii “Bravo, ai stil! All Stars”.


Ce au de spus ceilalti jurati si daca reuseste Emiliana sa castige simpatia juratilor si stelele din partea acestora veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo,
ai stil! All Stars”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri: