Emiliana, atacata subtil de Iuliana: "Ce faci, porti o sapca uzata moral?" Ce replica i-a dat Emiliana

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 nov 2017, 10:02

Incaltamintea Emilianei a declansat o adevarata dezbatere in platoul "Bravo, ai stil". In timp ce Razvan a trimis-o la cizmar, juratii au prferat sa se abtina de la comentarii pana in momentul jurizarii efective.

Atacurile dintre "pisicute" nu au incetat. Iuliana nu s-a putut abtine cand i-a vazut sapca Emilianei si printr-o ironie fina a luat-o la rost: "Ce faci, Emiliana? Porti o sapca uzata moral?". Emiliana s-a aparat: "O port altfel, serios, adica nu e vesnica sapca purtata simpla". Dupa ce-a scapat din "gherutele" fostei sale partenere de defilare, Emiliana a dat de criticile dure ale juratilor. Iuliei Albu nu i-au placut deloc botinele: "Imi place foarte mult ce ai facut, nu pot sa trec insa peste incaltaminte.

Pantofii sunt foarte prost facuti, incearca sa copieze un model celebru, tocurile iti decoleaza in toate directiile".

Comentariile celorlalti jurati nu au fost la fel de acide. "Tinuta iti vine foarte bine, desi as putea spune ca ai cam exagerat cu capsele, insa ai exagerat in mod organizat. Imi place detaliul cu ochelarii pusi asa", a spus Raluca Badulescu. "Tinuta este ok si echilibrata pentru alte situatii(...)
S-a exagerat cu tintele, dar nu e rau ce-ai facut. Iti vine foarte bine tinuta. Am eu o probelma personala cu tot ce e capsat si tinuit. In cele din urma Emiliana a reusit sa obtina mult dorita steluta.​

 

Taguri: