EA este castigatoarea marelui premiu de 100.000 de lei si a titlului de "Cea mai stilata femeie din Romania"!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 iun 2018, 00:36

Silvia a fost desemnata in aceasta seara, in cadrul Galei ce a fost difuzata la Kanal D, castigatoarea sezonului „Bravo, ai stil! All Stars”.

Concurenta i-a cucerit total pe jurati si pe telespectatori, atat cu tinuta si momentul prezentate in ultima seara a competitiei, Gala finala,  dar si prin tinutele pe care le-a afisat de-a lungul competitiei.

Silvia a facut fata cu brio cerintelor exigente din partea juratilor, cat si a rivalitatilor celorlalte contracandidate, castigand mii de sustinatori in mediul online si devenind un adevarat fashion icon pentru multe tinere din Romania.

Concurenta s-a remarcat de-a lungul competitiei stilistice prin atitudine vestimentara, styling-uri desavarsite, dar si prin darzenia de care a dat dovada atunci cand si-a aparat alegerile vestimentare.

Tensiunea si emotiile au atins cote maxime in aceasta seara, in platoul emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars”, batalia fiind stransa intre Silvia si Iuliana. Fiecare dintre acestea si-au indemnat fanii sa le voteze pana in ultima clipa, in care s-a anuntat „stop vot”.

Fostele concurente ale acest fulminant sezon „Bravo, ai stil! All Stars!” s-au aflat in platoul emisiunii alaturi de sustinatorii

 

Taguri: