E pe cale sa izbucneasca RAZBOIUL intre Marisa si Adela! Cum a incercat finalista sezonului doi "Bravo, ai stil!" sa o umileasca pe castigatoare si cum Marisa a intors totul in favoarea ei? VIDEO

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 ian 2018, 12:19

Marisa si Adela s-au duelat pe o retea de socializare, iar castigatoarea se pare ca a iesit Marisa.

Adela a incercat sa o ironizeze pe Marisa si chiar a realizat un video in care o imita cum cerseste voturi. Imediat, au aparut si reactiile critice din partea internautilor atrangandu-i atentia fostei competitoare ca nu stie sa piarda un concurs.

Marisa, in schimb, a preluat postarea Adelei si a pus-o pe pagina ei de Instagram unde a subliniat faptul ca acest lucru nu ii poate aduce decat si mai multa publicitate si un nou sustinator in persoana fostei competitoare.

Mai mult, castigatoarea sezonului doi a fost si mai acida si a postat doua termene destul de dure:" winnersforlife vs losersforever"

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!