"Ce e cu aripa, ce e cu cizma? Daca ea imi spune ca asta e viziune fresh pentru 2018 a unei tinere pasionate de moda.../"Ma asteptam la cu totul altceva de la tine!" marisa a venit cu un moment extrem de sensibil, insa juratii au fost de piatra! Concuren

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 mar 2018, 23:34

Marisa a vrut sa sensibilize prin momentul oferit, insa juratii nu s-au aratat deloc impresionati avand in vedere ca asteapta mai mult de la ea, fiind o castigatoare.

Marisa a fost depunctata foarte mult de Iulia Albu si Catalin Botezatu. Prima si-a motivat nota prin faptul ca astepta mai multa creativitate din partea ei si designerul a vazut ca si ea si Larisa au purtat aceleasi cizme si nici macar nu s-au sinchisit ca macar una din ele sa le schimbe. "Amandoua au fost comode" si astfel, nota a fost pe masura, adica un doi frumos."

Cat priveste comentariul lui Maurice, fashion editorul a catalogat tinuta Marisei nedemna pentru o tanara pasionata de moda si studenta la Arte in acelasi timp:"Nu imi place, e tampa tinuta. Concurenta e studenta la design? Concurenta e pasionata de moda? Daca ea imi spune mie ce e cu cizma, ce e cu tinuta? Asta e viziune fresh pentru 2018 a unei tinere pasionate de moda?"

 

Taguri: