Dupa ce a venit si a sustinut-o in Marea Finala pe Marisa, Andra a plecat in vacanta intr-o destinatie de lux unde si-a etalat formele pe plaja! Uite cele mai HOT imagini cu posteriorul si bustul fosta concurenta "Bravo, ai stil!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 aug 2017, 13:10

Andra a fost una din cele mai focoase concurente de la "Bravo, ai stil!" si, dupa ce a scapat de cele cateva kilograme in plus, acum face ravagii cu formele ei.

Aflata in vacanta alaturi de familie in statiunea italiana extrem de vanata de catre vedete, Amalfi, Andra face o adevarata parada a modei in ce priveste costumele de baie pe care le etaleaza la plaja. Cu un bronz deja perfect si cu formele foarte apetisante, Andra i-a zapacit pe italieni si nu numai aflati la plaja. Fosta concurenta se distreaza din plin in luxoasa statiune si se bucura de timpul liber.

 

 

A post shared by andraa.apostol (@andraa.apostol) on

 

 

A post shared by andraa.apostol (@andraa.apostol) on

 

A post shared by andraa.apostol (@andraa.apostol) on

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! „Vorbim împreună și ne înțelegem separat...” Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!