DETALIUL de pe corpul Larisei care a SOCAT o fana:"NU imi vine sa cred ca si tu ai..." Ce i-a raspuns fosta concurenta "All Stars"? Bravo, pentru curajul de a face asta!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 15 aug 2018, 12:30

Toata lumea se asteapta ca modelele sa fie perfecte, sa nu aiba niciun semn, niciun defect, insa realitatea este cu totul alta, iar Larisa de la "Bravo, ai stil!" nu face exceptie.

Larisa si-a postat o imagine cu ea in costum de baie care, pentru unele fane, a lansat controverse. Tanara a renuntat la Photoshop sau alte mici artificii fotografice care sa o redea perfect si toata lumea a putut vedea ca are vergeturi pe coapse. Nimic mai neobisnuit avand in vedere ca majoritatea femeilor au astfel de semne din diferite motive. 

Desi toti ar crede ca nu este permis asa ceva in lumea fashion-ului, se pare ca avem o viziune mult prea idealista despre modele caci mai toate au vergeturi, inclusiv modelele celebre de pe catwalk si mai ales

cele care au devenit mame a unu sau mai multi copii. 

Larisa nu face exceptie si chiar a explicat d eunde le are si nu ii e rusine avand in vedere ca nu este singura care are vergeturi:"Le am de când m-am înălţat, fiecare dintre noi încearcă sa le mascheze.... însă chiar nu exista femeie fără defecte şi 98% din modele au vergeturi de la înălţat şi slăbit," a fost raspunsul Larisei dat unei fane careia nu ii venea sa creada ca a vazut vergeturi pe corpul ei.

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!