DETALII INEDITE despre presupusul iubit al Adelei, designerul Alexandru Raicu! La 15 ani deja lucra in moda, iar la sfarsitul liceului isi lansa prima colectie de haine! Tanarul a dus pasiunea pentru fashion la alt nivel

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 aug 2017, 14:51

Alexandru Raicul a inceput sa lucreze in moda de la varsta de 15 ani si a absolvit Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti.

Pasiunea pentru moda a inceput inca din copilarie, iar prima colectie o lanseaza la nici 18 ani: "Mi-am dorit initial sa devin muzician, apoi am realizat ca nu pentru asta sunt cu adevarat inzestrat, ci pentru a aduce ceva nou in moda. Mi-am dat seama ca si in muzica ma atragea mai mult imbracamintea de scena a artistilor", spunea in urma cu cativa ani Alexandru Raicu.

 

 

A post shared by alexandruraicu (@alexandruraicu) on


Una dintre prezentarile de moda pe care le-a avut a avut loc intre exemenele de la Bacalaureat, iar designerul a facut fata cu brio ambelor laturi.

Pasionat nu doar de moda, ci si de filosofie, Alexandru Raicu a creat o colectie unde a imbinat perfectfilosofia lui Palotn si cultura japoneza.

Creatiile au fost adunate sub titlul de "Anamnesis" care ilustreaza perfect apetitul designerului pentru ideile filosofice pe care le aplica in moda.

 

 

A post shared by alexandruraicu (@alexandruraicu) on

Cu siguranta, evolutia tanarului Alexandru Raicu va ajunge la alt nivel, mai aels ca este hotarat sa revolutioneze moda romaneasca prin estetica propusa de el care contine elemente de arta si

moda arhaica reinterpretate prin tehnologii moderne: print digital, print 3D, taiere la laser cat si tehnici de manipulare a materialului.

 

 

A post shared by alexandruraicu (@alexandruraicu) on

 

Taguri: