DETALII INCREDIBILE despre tinuta Silviei din Marea Finala! Castigatoarea "All Stars" a purtat o creatie haute couture, unicat in Romania! Uite cine este "vinovat" de ea si mai ales uite cum a fost facuta. Detaliile si accesoriile au facut diferenta! VIDE

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 iun 2018, 12:34

Silvia a purtat o creatie haute couture, facuta de un tanar designer roman. Munca, talentul si daruirea si-au spus cuvantul atunci cand produsul finit a iesit la iveala.

Intr-un post pe Instagram, Silvia a tinut sa multumeasca designerului care a ajutat-o sa aiba o rochie demna de Marea Finala si de o castigatoare:" Multumesc pentru rochia de poveste absolut divina care m-a facut sa ma simt completa, desavarsita si fabuloasa, in unul dintre cele mai importante momente ale vietii mele!"

Mai mult, designerul a dezvaluit intr-un video pas cu pas cum a fost creata rochia Silviei si cat de mult a contat fiecare ideea si fiecare detaliu pentru a iesi o adevarata opera de arta!

 

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.