DETALII despre EXTRAVAGANTA SI CONTROVERSATA rochie pe care Adela a purtat-o in GALA FINALA! Cu siguranta, va ramane in istoria "Bravo, ai stil!". Iata cine a creat-o SPECIAL PENTRU EA si de ce a fost atat de discutata!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2017, 11:41

Adela a purtat in Gala Finala "Bravo, ai stil!" o superba rochie creata de designerul Alexandru Raicu.

Finalista de pe locul doi a purtat o rochie demna de Marea Finala. Insasi Adela a recunoscut ca se simte ca o adevarata regina in ea si mai ales pentru faptul ca a fost creata de designerul Alexandru Raicu, cel care a ajutat-o pe parcursul editiilor "Bravo, ai stil!" cu piese care au pus-o in valoare pe concurenta. Rochia a fost apreciata atat de juratii competitiei care au descris-o ca fiind superba, iar Raluca Badulescu nu putea sa nu remarce imensa funda rosie din paiete care a facut-o sa exclame ca Adela este pur si simplu WOW!

Insa, aceeasi rochie creata de designerul preferat al Adelei a avut si numeroase critici deoarece s-a spus ca ar fi o copie dupa cea realizata de catre casa de moda Balenciaga. Totusi, diferentele dintre ele sunt cu adevarat notabile, insa critici vor fi intotodeauna. Important este ca Adela impreuna cu echipa ei au reusit sa aduca in fata publicului o imagine cu adevarat de exceptie!

 

 

Taguri: