Denisa simte tensiunea noului sezon "Bravo, ai stil! All Stars". Ii este frica? Ce apel a facut catre fanii ei: "Voi, cei ce m-ati sustinut..."

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 ian 2018, 09:52

Mai sunt doar 3 zile pana la inceperea celui mai spectaculos sezon de pana acum: "Bravo, ai stil! All Stars" debuteaza luni, de la ora 16:30, la Kanal D.

Concurentele fac ultimele pregatiri, rivalitatile se aprind, tensiunea este mai mare ca niciodata.

Dupa ce a pierdut acum doua sezoane Denisa este mai pregatita ca oricand pentru competitie. Ea le-a transmis un mesaj fanilor in care le solicita sprijinul:

"Da, incepe. Incepe o noua "epopee" Bravo, ai Stil. Particip pentru ca data trecuta n-am inchis cercul asa cum era normal. Voi, cei ce m-ati sustinut, stiti cel mai bine cum am lasat sa treaca apa spre aval.

Sa n-aveti teama, sunt ready to prove! Suntem multi, stam grupati si parfumati!", a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

 

A post shared by Den (@potecaru_denisa) on

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! „Vorbim împreună și ne înțelegem separat...” Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!