Denisa, mesaj extrem de dur dupa ce Marisa i-a copiat o tinuta in Gala de ieri seara! A atacat-o direct, fara menajamente

Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 apr 2018, 12:28

In Gala de ieri seara Marisa a ales sa il intruchipeze pe Elvis, insa totul s-a intors impotriva ei.

Cel care a criticat-o vehement a fost Catalin Botezatu, care a acuzat-o in mod direct ca a copiat-o pe Denisa, ce l-a ales tot pe Elvis drept personaj in Gala "Superstar".

Astazi Denisa a reactionat pe contul ei de Instagram si a postat un mesaj dur la adresa Marisei.

""Ai copiat-o pe Denisa unu la unu!". I-a spus-o toata lumea. Juriul, concurentele, toti. Mai avea sa i-o spuna Elvis direct.

Le-a primit direct in plex. Dar ce sa vedeti, o juca in "stilul" ei, se facea ca ninge si ca toti cei ce ii spuneau adevarul verde in fata sunt plecati cu saniuta.

"In prima gala mi-a furat geanta, acum mi-a "luat" tinuta si personajul cu totul! Mai Magnet, cam provincial nea Elvis asta al tau... un fel de ruda tare indepartata a momentului prezentat de mine acum ceva gale..!

"S-a oparit nitel si cand a trebuit sa "sara" din fotoliu pe care l-a ocupat o saptamana intreaga efectiv DEGEABA. Au inceput sa i se cam inece corabiile, sa vedem cat o sa-i mai tina mersul pe sub radar...

"Multumesc juriului profesionist si echilibrat! Va multumesc din inima voua, va multumesc pentru ca existati in viata mea!", a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: