Denisa, ironica la adresa tinutei Otiliei, la "Bravo, ai stil! All Stars": "Cu tinuta asta il gasesti si pe bunicul viitorilor tai copii!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 apr 2018, 10:11

Astazi, la „Bravo, ai stil! All Stars”, cele sapte concurente ramase in competitie se intrec in tinute care de care mai sofisticate, dar si in povesti, extrem de nastrusnice.

Concurenta Otilia, careia i s-a dus vestea printre colege, ca aduce aproape in fiecare zi o nota de buna dispozitie, in cadrul show-ului, vine astazi cu o poveste pe cat de neasteptata, pe atat de hazlie. Invitata la defilare, Otilia impartaseste povestea tinutei de azi, un outfit ales special, dupa spusele concurentei, pentru o „intalnire oarba”( in engleza blind date – n.r.).


„Am fost invitata la o intalnire oarba pentru ca vreau sa-l intalnesc pe tatal viitorilor mei copii!”, marturiseste Otilia.


 Comentariul ironic al Denisei, venit in momentul in care aceasta a trebuit sa-i comenteze tinuta Otiliei, a starnit avalansa de reactii in randul celor prezenti. "Cu tinuta asta il gasesti si pe bunicul viitorilor tai copii!”, a spus Denisa.

Cum apreciaza juratii tinuta Otiliei si ce calificative va primi concurenta aflati astazi, de la ora 16:30, la „Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: