Denisa iese din nou la atac! De data aceasta a tinut sa lamureasca lucrurile: "Hai sa stabilim ceva..." Ce mesaj a transmis concurenta

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 feb 2018, 10:32

De cand a inceput competitia "Bravo, ai stil! All Stars" Denisa pare foarte motivata sa castige marele titlu.

Rivalitatea dintre concurente este mare iar disputele si replicile acide dintre ele sunt inevitabile. Cu toate acestea, Denisa a tinut sa transmita un mesaj fanilor ei, in care le spune ca nu isi doreste sa fie superficiala in acest concurs.

Iata ce a scris:

"Hai sa stabilim ceva final. Eu concurez cu toata fiinta mea, fac tot ce pot in aceasta competitie, mai putin "ieftineala"! Si cand spun asta ma refer strict la la mojicii si tertipuri pentru a castiga cu orice pret.

"Reiterez, castigul meu se cuantifica in primul rand prin faptul ca imi pastrez o linie ascendenta in a prezenta juriului si voua, publicul meu, tinute si piese din care se pot extrage informatii stilistice de calitate.

"Disputele in care sunt angrenata fac parte din "inevitabil". Inevitabil pentru ca ori se agata de mine pentru a se catara pe "vizibilitate" ori eu n-am cum sa le evit stilul "piciponcistic" sau cel "incropit".

Cand se prezinta civilizat, le apreciez, cand nu, le amendez.

"I love you guys, my life, my way!", a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!