Denisa face acuzatii grave la adresa Larisei:"Am filmarea!" Ce s-a intamplat intre cele doua in culise dupa ce Denisa a deschis sampania

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 apr 2018, 16:45

Editia de astazi, “Bravo, ai stil! All Stars” debuteaza in forta, cu tinute si atitudine din partea celor sapte concurente ramase in competitie.

Nelipsite vor fi insa si clinciurile intre concurente, dornice de a clarifica anumite situatii neplacute petrecute, intre ele, pe parcursul competitiei.

Editia de azi le ofera concurentelor o surpriza, inca de la inceputul emisiunii, pentru ca Larisa si-a pregatit “intoarcerea”, fiind invitata in platou pentru a detalia conflictul aparut intre ea si Denisa, la finalul Galei de sambata.

Denisa nu s-a sfiit in a-si arata fericirea dupa eliminarea Larisei si a gasit prilej de a sarbatori “dreptatea”, asa cum spune concurenta.


“Sunt fericita pentru ca s-a facut dreptate. Eu sunt un om bun, nu ma bucur cand I se intampla ceva rau unui om, s-a intamplat ceva corect (concurenta face referire la eliminarea, din competitie, a Larisei- n.r.). lupt pentru asta, pentru corectitudine. Traiasca corectitudinea! (…) De-asta a si iesit (Larisa – n.r.), pentru ca nu este o fata stilata deloc.

A inceput sa jigneasca si sa faca niste chestii groaznice”, a spus Denisa, imediat dupa Gala “Latino Party”.Intrebata de Ilinca Vandici daca ea chiar se bucura ca Larisa a fost eliminata, Denisa a raspuns prompt.“Nici nu ma asteptam sa mi se intample o asemenea minune!”, a spus concurenta.

Ce acuze isi aduc cele doua tinere, Denisa si Larisa, si care este motivul pentru care prima dintre acestea a dorit sa isi manifeste public bucuria, dupa eliminarea contracandidatei ei, aflati in video alaturat!

 

Taguri: