Denisa despre Marisa: “Pana si din furnici face o afacere!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 mai 2018, 09:46

Aluziile insinuante ale concurentelor continua atunci cand acestea se intalnesc fata in fata si ajung sa isi comenteze tinuta una alteia.

Competitia este in toi, iar finala concursului este tot mai aproape, cele sapte concurente vrand, editie de editie, sa demonstreze ca au toate atuurile pentru a castiga marele premiu al competitiei.

Pentru ca Marisa spune, in povestea care ii insoteste look-ul, ca si-a cumparat niste furnici pe care le-a pierdut prin par, facand aluzie la coafura pe care o are astazi, are parte de comentarii malitioase din partea unor colege.

Denisa este cea care marturiseste ca ii lipseste ceva ce contracandidata ei detine cu succes.

“Ilinca, inainte de tinuta, am remarcat ceva: spiritul de afacerista din Marisa. Uite, cand orice om normal s-ar fi gandit sa-si spele parul, ea s-a gandit sa faca o afacere. Mi s-a parut senzational! (…) Asta cred ca imi lipseste mie, spiritul de mic intreprinzator, de afacerista, de a face o afacere din orice.

Pana si din furnici face o afacere!”, sunt comentariile Denisei.

  Cum au punctat juratii tinuta Marisei si cum s-au prezentat celelalte concurente aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Star”.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!