Denisa de la Bravo ai stil lamureste lucrurile! Cum raspunde acuzatiilor ca e o fata de bani gata: a facut dezvaluiri uluitoare despre familia ei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 feb 2018, 10:46

Desi are foarte multi fani, Denisa de la Bravo ai stil este si una dintre cele mai controversate concurente.

Ea a fost acuzata nu de putine ori de faptul ca provine dintr-o familie de bani gata si ca nu stie care este adevarata valoare a banilor, avand totul la discretie.

Denisa de la Bravo ai stil a tinut sa lamureasca acest aspect si a facut mai multe dezvaluiri intr-o postare de pe Instagram:

"Citeam deunazi niste multe comentarii ale unor oameni rau intentionati.

Se tot fac afirmatii cu privire la familia mea si la faptul ca suntem nu stiu ce "bogatani". Ca eu nu stiu ce inseamna munca si ca primesc totul la botul calului.

"Dragilor, provin dintr-o familie de oameni cinstiti cu sapte copii. Sunt din provincie si pana la 16 ani am crescut la tara in comuna Vadastra, judetul Olt. Nu am epatat niciodata ostentativ si nici nu am depasit conditia unui om/familii cu decenta", a marturisit Denisa de la Bravo ai stil.

Denisa de la Bravo ai stil: "Sa judecam strict modul cum ma prezint in emisiune"

"Am ales sa scriu despre asta pentru ca omul care sunt astazi ma obliga sa nu uit vreodata sau sa ma jenez cu privire la obarsia si statutul meu ca persoana.

"Sa judecam, zic, strict modul cum ma prezint si concurez in emisiune, ceea ce prezint si informatia pe care o impartasesc publicului.

Am sa-mi pastrez pozitia de domnisoara educata si cu destul stil pentru a reusi.

"Va multumesc voua, celor ce rationati si rezonati cu bunul simt si calitatea!", a scris Denisa de la Bravo ai stil pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: