Denisa continua atacul la adresa Iulianei pe o retea de socializare. Cu ce a avertizat-o pe rivala ei?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 mai 2018, 15:00

M-am simtit deloc confortabil ieri. Am fost nevoita sa ma explic uneia care statea in fata mea si arunca cu "prefacatorie" si mult tupeu in toate directiile.

"Reusise cumva sa "puna mana" pe un corset creat de atelierul surorii mele si a ales sa-l prezinte sifonat si destul de "giorsit". Cum sa-i faca cinste creatorului faptul ca o asa "nepriceputa rudimentara" sa iasa la Tv cu piesa lui integrata intr-o tinuta "reclama la hepatita"? I-am spus in fata ca nu ar avea acces sa si achizitioneze nimic din acest showroom. Face parte dintr-o anumita categorie. Aceea care duce zi de zi o lupta asidua impotriva bunului gust.

Ce crezi darling, m-am vazut cu Nea Nelu Stie Tot.  Emotii mari?, a fost comentariul concurentei la adresa Iulianei.

 

 

A post shared by Den🎀 (@potecaru_denisa) on

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!