Denisa, catre Iuliana: “Iuliana, multumeste-mi ca tac! Atat!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 mai 2018, 10:21

O noua editie “Bravo, ai stil! All Stars” incepe astazi, de la ora 16:30.

Concurentele isi strang toate fortele pentru lupta competitionala din care fac parte, ce se apropie cu pasi mari de final, si ataca, atunci cand situatia o cere.

Asa se intampla astazi, si in cazul divergentelor existente, de cateva editii, intre Iuliana si Denisa. Cele doua concurente isi arunca reprosuri intr-un mod care nu poate trece neobservat. Ilinca Vandici vrea sa afle adevarul despre razboiul celor doua concurente.


“De ce nu vrei sa ai un dialog cu Denisa?”, o intreaba Ilinca pe Iuliana.

“Nu pot, Ilinca! Nu-mi face placere sa vorbesc absolut deloc cu ea, este la un nivel foarte, foarte jos, si chiar nu doresc!”, a spus Iuliana care a izbucnit in plans.Cum Iulianei i s-a dus vestea, printre concurente, ca plange la inceputul saptamanii, acestea insinuand ca fosta castigatoare a sezonului 3 “Bravo, ai stil!” incearca sa impresioneze astfel  publicul, pentru a strage cat mai multe voturi, situatia, in platoul emisiunii a devenit rapid tragicomica.

Supararea Iulianei consta, se pare, in faptul ca Denisa ar fi facut postari, pe retelele de socializare, in care o denigreaza. Denisa nu s-a lasat deloc impresionata de “tactica” Iulianei si i-a oferit acesteia un raspuns.

“Eu nu stiu de ce plangi tu! De fapt stiu, pentru ca este luni! Nu stiu despre ce postare vorbesti! In cazul in care ai o problema in acest sens, poti sa ma dai in judecata sau sa mergi pe alta cale… (…) Iuliana, hai sa-ti spun un lucru: multumeste-mi ca tac! Atat!”, i-a

spus Denisa, Iulianei.

Cum s-a finalizat discutia dintre cele doua concurente dar, mai ales, cum s-au prezentat competitoarele in fata membrilor juriului si ce calificative au primit acestea, aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: