Denisa, aparitie ravasitoare: a ales o tinuta cu chilotii la vedere si un sutien transparent! Aripile i-au dat insa batai de cap la defilare! Uite cat cantarea accesoriul pe care il purta in spate

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 iul 2017, 23:40

In semifinala "Bravo, ai stil!" din aceasta seara Denisa a avut o aparitie ravasitoare, extrem de sexy!

In semifinala "Bravo, ai stil!" din aceasta seara Denisa a avut o aparitie ravasitoare, extrem de sexy!

Ea a purtat o tinuta care ii lasa lenjeria intima la vedere, iar in partea de sus a avut un sutien transparent foarte indraznet. Punctul central al tinutei a fost insa setul de aripi imense care cantarea nu mai putin de 7 kilograme.

La defilarea Denisei, juratul Maurice, vazand ca aceasta depune un efort vizibil in a-si purta “aripile” alese, a sfatuit-o sa si renunte la ele pe durata jurizarii.

“Denisa, cred ca ar fi mai bine sa iti dai jos aripile! Este evident ca sunt foarte grele! Ai nevoie de ajutor?”, i-a spus Maurice Denisei. Cum mezina concursului a solicitat suport in scoaterea aripilor, Marisa a fost cea care s-a oferit sa o ajute.

“De cand astepta Marisa sa iti smulga aripile, Denisa!”, a fost reactia imediata a juratei Raluca Badulescu.

Chiar daca a fost ajutata de Marisa, Denisa nu isi iarta rivala nici pe ultima suta de metri a concursului si “taxeaza” dur outfit-ul ales de aceasta pentru Gala. “Marisa este o gluma astazi! (…) Ah … de-asta mi-ai luat aripile, ca tu nu aveai si in culise nu erau … Te-am prins!”, i-a spus Denisa.

 

Taguri: