De peste "mari si tari", S-A INTORS la "Bravo, ai stil!" Iulia Albu recunoaste: "Stii ca mi-a fost dor de tine!” Cine este fosta concurenta care are parte de astfel de cuvinte din partea juratei?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 27 iul 2017, 09:52

Batalia este acerba si fiecare dintre cele trei concurente va incerca sa isi adjudece cat mai multe stele din partea juratilor, dar si sa-si atraga simpatia telespectatorilor.

In editia de astazi, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Danuta, una dintre fostele candidate la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania a acestui sezon revine pe podium, in fata juratilor. 

 

Cu un nou look, o alta atitudine, fata pare schimbata radical, insa Iulia Albu nu se declara deloc impresionata de aceste schimbari majore. Juratul recunoaste ca i-a simtit lipsa Danutei, insa nu iarta deloc aparitia ei vestimentara si o taxeaza grav pe concurenta.

 

Au mai ramas trei concurente in competitia “Bravo, ai stil!” dornice de a castiga marele premiu. Adela, Andreea si Marisa se vor duela in tinute, prestanta, stil si atitudine in aceasta sambata, in marea finala a celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”.

 

Emotiile sunt uriase, sansele de castig cantaresc enorm de partea fiecareia, clasamentul cu voturile telespectatorilor fluctueza de la o ora la alta, iar dezonamantul, deloc previzibil.

Urmariti ultima Gala a acestui sezon “Bravo, ai stil!”, care isi va desemna marea castigatoare. Cea mai stilata femeie din Romania va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si va primi sansa unei cariere in televiziune. De asemenea, concurenta care se va pozitiona pe locul secund va intra in posesia unui autoturism.

 

 

Taguri:

Episodul 42 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.