De ce, sau de cine ii este teama Marisei? Iata ce mesaje a postat concurenta inaintea marii semifinale din aceasta seara! Se teme oare de eliminare?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 iul 2017, 11:16

Marisa a avut un parcurs cu suisuri si coborasuri in competitia "Bravo, ai stil!".

Marisa a avut un parcurs cu suisuri si coborasuri in competitia "Bravo, ai stil!".

Cu toate acestea ea a reusit sa se mentina pe pozitie si a rezistat; a ajuns astfel in randul ultimelor patru concurente ramase in concurs, alaturi de Andreea, Denisa si Adela.

Cu toate ca pare genul de persoana cu o tarie de caracter de necontestat, Marisa da semne de slabiciune: pare ca simte presiunea competitiei iar stress-ul o apasa din ce in ce mai tare.

Dovada? Mesajele pe care le posteaza in ultimele zile pe contul ei de Instagram:

"No make-up. No filter. No stress. De fapt, de ce să mint? Sunt cam stresată azi! Se apropie gala. Semi-finala acestei competiţii! Sper că sunteţi cu mine şi că votaţi 2 la 1206 ⭐️ Vă pup şi vă iubesc mult!"

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

"Am continuat aşa cum v-am promis! Aşa cum şi juraţii îşi doreau să mă vadă! M-am "reparat" doar cu ajutorul vostru!! Am mari emoţii, se apropie semi-finala! Şi da, am mare nevoie de VOI! Votaţi cu încredere 2 la 1206! Vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru tot ceea ce faceţi pentru mine! Promit să vă reprezint cu stil!"

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

"După furtună, iese întotdeauna soarele. Am trăit vremuri ciudate în ultimele săptămâni, însă de fiecare dată când am ajuns pe marginea prăpastiei, voi m-aţi prins şi m-aţi salvat.

Susţinerea voastră mi-a dat din nou încredere şi încet-încet, m-am întors la culoare. Încă de ieri am redevenit Marisa pe care o îndrăgiţi. Şi dacă Maurice şi Raluca au vorbit din nou despre o ţinută ”marisiană”, înseamnă că VOI aţi reuşit să alungaţi norii şi tot voi mi-aţi dat înapoi culoarea. Vă mulţumesc din suflet pentru încredere şi pentru mesajele voastre pline de căldură care mi-au dat energie de la o zi la alta.
Am simţit sa personific totul... mă simt ca intr-o poveste!! Mi-am revenit! Mai avem puţin şi ajungem la final. Pe ultima sută de metri, votaţi 2 la 1206. Aproape am ajuns! Vă iubesc mult!"

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

 

Taguri: