De cand a anuntat ca a divortat, o fosta concurenta "Bravo, ai stil!" se lasa fotografiata numai in ipostaze fierbinti!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 mai 2018, 13:13

Petronela, frumoasa si efervescenta concurenta care a facut parte din sezonul doi "Bravo, ai stil!", a divortat, socandu-i pe toti apropiatii.

Desi in timpul competitiei a povestit cat de bine se intelege cu sotul ei si cat de mult o sprijina mai ales in ce priveste shopping-ul, pasiunea ei suprema, Petronela a luat decizia fulger de a divorta de barbatul alaturi de care are doi copii.

Chiar ea a facut aceasta dezvaluire, iar acum este in cautarea unui iubit la o emisiune TV:" “Am divortat pentru ca nu am mai putut evolua impreuna.

Mi-am dat seama ca nu ne potrivim. El nu se iubeste pe el si atunci cum ma poate iubi pe mine? Ne certam foarte des, desi nu aveam lucruri grave sa ne reprosam. Nu ne inselam, nu lipseam noptile de acasa. Certurile astea nu dadeau bine nici in fata copiilor. Zi de zi de cearta pentru ca tu vrei ceva, el altceva… Nu ma simteam fericita. Ma oprea din starea mea de bucurie”, a povestit Petronela in emisiunea tv.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.