Dansatorul Emil Rengle isi etaleaza talentul pe imnul "Bravo, ai stil!" Zeci de mii de oameni l-au apreciat cand au vazut ce bine se misca! VIDEO

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 03 iun 2018, 14:33

Emil Rengle, un apropiat al concurentelor de la "Bravo, ai stil!", a filmat, in urma cu cateva luni, o coregrafie pe melodia interpretata de Alex Velea.

Pe cand avea numai 18 ani, Emil Rengle devenise cel mai bun dansator şi coregraf din tara. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi Inna.

Iata o coregrafie facuta de Emil pe melodia "Bravo, ai stil", interpretata de Alex Velea:

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!