Daca Marisa a avut o rochie de printesa la balul de absolvire al liceului, stai sa o vezi pe sora ei, Priscila cat de frumoasa a fost! Parca era un inger in rochia diafana. Tanara mizeaza pe naturalete

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 aug 2017, 11:56

Priscila, sora Marisei, este o tanara incantatoare si asta se vede cu ochiul liber in rarele ocazii cand a aparut in public alaturi de sora ei.

Priscila si-a sustinut sora pe tot parcursul competitiei "Bravo, ai stil!", iar in Semifinala si Finala a fost in public alaturi de mama ei pentru a ii tine pumnii Marisei. Se pare ca intreaga familie i-a purtat concurentei noroc caci a si castigat competitia. Pentru ca nu vrea sa se expuna public, Priscila este o tanara foarte discreta si talentata deopotriva, putin diferita de Marisa.

Daca noua castigatoare "Bravo, ai stil!" este expansiva si flamboyanta, Priscila este foarte linistita.

Dovada stau si pozele de la absolvirea liceului unde a avut o tinuta impecabila si eleganta. Cu o coafura lejera si un machiaj minimalist, Priscila i-a cucerit pe toti! Iata si cateva ipostaze cu sora Marisei!

 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!