Cum arata casa lui Razvan Ciobanu inainte de marea finala “Bravo, ai stil!” Juratul si-a transformat total dormitorul

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 iul 2017, 11:46

Sambata, de la ora 22:00, va avea loc marea finala de la “Bravo, ai stil!”, cel mai tare show de fashion din Romania produs si difuzat de Kanal D.

Emotiile in randul concurentelor au atins deja cote alarmante, dar iata ca nici juratii nu o duc mai usor. Cel mai preocupat de finala sezonului doi de la “Bravo, ai stil!”, pare sa fie Razvan Ciobanu, juratul demarand cu o saptamana inainte pregatirile pentru seara cea mare.

Astfel, desi are un dressing impresionant si de felul sau este o persoana ordonata careia ii place sa isi tina hainele asezate frumos, zilele acestea, aflat in focul pregatirilor, Razvan Ciobanu a scapat situatia de sub control.

Varful dezordinii a fost atins duminica trecuta, cand juratul a decis sa isi compuna tinuta pe care o va purta in seara Galei, dormitorul devenind in scurt timp plin de haine.


“Nu, acesta nu este dormitorul meu, este dormitorul pentru "oaspeti". Sincer?! Este al 3 lea "dulap" din casa si asa arata acum, ma pregatesc pentru marea finala “Bravo, ai stil!”, a scris Ciobanu in dreptul fotografiei postete pe internet in care isi prezenta casa.
(sursa wowbiz.ro)

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!